Τα βιβλία μου

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε τα βιβλία τα οποία έχω γράψει και έχουν εκδοθεί-κυκλοφορήσει


book article2


Ποιές άραγε αποφάσεις θα παίρναμε στο παρόν, αν γνωρίζαμε το μέλλον;
Πώς θα αξιολογούσαμε το παρελθόν και τι θα προσπαθούσαμε να αλλάξουμε;
Είναι τελικά το μέλλον της ανθρωπότητας τόσο απρόβλεπτο ή απλά φοβόμαστε να κρυφοκοιτάξουμε από την χαραμάδα;
 
Μετά το βιβλίο «1984 – Ο μεγάλος αδερφός» του Τζώρτζ Όργουελ, η κοινή γνώμη θα καταγράψει αυτή την έκδοση ως την πλέον προφητική μυθιστορία του επερχόμενου μέλλοντος. Το μυθιστόρημα «Προνομιούχος Ζωή» του συγγραφέα Δημήτρη Αδάμ, είναι το πρώτο βιβλίο μιας περιπετειώδους Τριλογίας που φιλοδοξεί να καταστεί ως η πλέον προφητική μυθιστορία του επερχόμενου μέλλοντος. Ακολουθεί η «Σιωπηρή Ομιλία» και το τέλος της μυθιστορηματικής ιστορίας με τον τίτλο «Αρχαίοι Φόβοι». Το τέλος όχι μιας ακόμη ιστορίας φαντασίας , αλλά κυριολεκτικά της ίδιας της ανθρώπινης ιστορίας. Είναι ίσως η ίδια η καταγραφή του, στο παρόν! Η ανάγνωση μιας πραγματικότητας που ακόμα δεν έχει συμβεί. Το γράμμα του συγγραφέα από το μέλλον, προς το σημερινό παιδί που τολμά να το ανοίξει. Είναι η προορατική οπτική πίσω από τα κλειστά παράθυρα οποιουδήποτε αγνοεί την ουσία του προφανούς, την αλήθεια του μύθου, την αιτία του ανεξήγητου...
Όσα δεν γράφτηκαν ποτέ, όσα μόνο υπαινίχθηκαν, όσα επιμελώς αποκρύφτηκαν, αναφέρονται μέσα σε αυτή την Τριλογία.

Τα επόμενα είκοσι με τριάντα χρόνια, και όσο οι σελίδες του θα επιβεβαιώνονται από την ίδια την ιστορία, θα αποτελέσει τον οδηγό επιβίωσης για όσους αναζητούν την έξοδο από την σπηλιά του Πλατωνικού μύθου και η αναγνωστική του αξία θα μεγαλώνει διαρκώς. Στους πρώτους κιόλας μήνες κυκλοφορίας του, έχει καταγράψει εκατοντάδες πωλήσεις και επαινετικές κριτικές. Μέρα με τη μέρα οι παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και οι πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν τον συγγραφέα και κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται ότι δεν αγόρασε απλώς ένα ακόμη βιβλίο, αλλά το εισιτήριό του για ένα ταξίδι στο χρόνο!


Περίληψη:

Στον πλανήτη γη, το έτος 2035, δεν υπάρχει χώρος για όσους δεν αποδέχτηκαν τον «Κανόνα». Δεν υπάρχει ζωή για τους «αποκλεισμένους» από το διαδίκτυο, δεν υπάρχουν προνόμια.

Στην Ελλάδα, μια απομακρυσμένη καλύβα στο βουνό, φιλοξενεί τα όνειρα και τους φόβους ενός διάσημου επιστήμονα, που ζει κρυμμένος από τον «Κανόνα» και την Επιτροπή. Η Επιτροπή, μέσω του Διαδικτύου και της Τεχνολογίας, εξουσιάζει τον κόσμο. Μετά τον μεγάλο πόλεμο που απείλησε την ανθρωπότητα με ολοκληρωτικό αφανισμό, κατάφερε να εξασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη και την αναστροφή της κλιματικής αλλαγής.

Στα ίχνη του, βρίσκεται ο μανιακός πρώην εργοδότης του. Πρόεδρος μεγάλης τεχνολογικής εταιρείας που επιδιώκει να κλέψει την εφεύρεση του. Αν εκείνη πέσει στα χέρια του, το μέλλον του ανθρώπινου είδους θα καταστεί εξαιρετικά δυσοίωνο.

Μια ανέλπιστη εμφάνιση όμως, θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος, ένας φύλακας άγγελος, θα τον προστατεύει στις περιπέτειες και τα ταξίδια του.

Ισχυρές φιλίες, δεσμοί αίματος, νέες γνωριμίες, συναισθήματα που εναλλάσσονται υπό την απειλή αποκάλυψης του πιο τρομερού επιστημονικού μυστικού της νέας εποχής. Παλιές προφητείες, ανεξήγητοι εφιάλτες, παράξενες αφηγήσεις και η αινιγματική φιγούρα ενός θαρραλέου υπολοχαγού, συντροφεύουν τον Έλληνα επιστήμονα στην προσπάθειά του να συναντήσει το πεπρωμένο του.

Όσο η κατάρρευση πλησιάζει ξανά και απειλεί το νέο κόσμο, τρομερά μυστικά αποκαλύπτονται και ένα προς ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα όσων πίστεψαν πως ζούσαν μια Προνομιούχο Ζωή.


Συγγραφέας: Δημήτρης Αδάμ

Εκδότης: Δημήτρης Αδάμ

ISBN: 9786180015560

Είδος: Μυθιστόρημα Επιστημονικής Φαντασίας

Έτος Έκδοσης: 2019

Μορφή αρχείου: epub 2 (Adobe DRM)


Απόκτησέ το


Σημείωση:  Αγαπητέ αναγνώστη

Το βιβλίο παρέχεται προς το παρόν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διεθνώς καταξιωμένου ιστότοπου πώλησης kobo.com. Σου δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να διαβάσεις σε προεπισκόπηση τις πρώτες σελίδες του βιβλίου δωρεάν, προτού το αγοράσεις, κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο του βιβλίου.
Μετά την αγορά του βιβλίου θα σου σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email που θα δηλώσεις κατά τη διαδικασία αγοράς. Αυτό το email θα αποτελεί και το λογαριασμό σου για την είσοδο στη δωρεάν εφαρμογή που θα κληθείς να κατεβάσεις. Για το λόγο αυτό φρόντισε να είναι ένα email στο οποίο έχεις πρόσβαση και αποτελεί και λογαριασμό στην κινητή συσκευή που θέλεις να διαβάσεις το βιβλίο (tablet ή smartphone).
Το email που θα λάβεις θα περιλαμβάνει την απόδειξη της αγοράς σου καθώς και συνδέσμους για να κατεβάσεις δωρεάν την υπέροχη εφαρμογή ανάγνωσης του ηλεκτρονικού αρχείου από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Android, IOS, Windows). Όταν εγκαταστήσεις την εφαρμογή στην συσκευή της προτίμησής σου, θα μπορείς να ανοίξεις το ηλεκτρονικό αρχείο και να διαβάσεις το βιβλίο, χρησιμοποιώντας τις πολύ ωραίες λειτουργίες της εφαρμογής (kobo reader). Καλή ανάγνωση!