Δημιουργούμε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Ποικιλία σχεδίων, ποιότητα εργασίας.

To πόσο σημαντική είναι μια επαγγελματική κάρτα, είναι κάτι που ο καθένας το γνωρίζει. Εκείνο που δεν γνωρίζει ίσως, είναι ότι από μια πρόχειρη κάρτα ή κακοσχεδιασμένη, μπορεί να χάσει σε αξία η επιχείρησή του. Πως μπορεί όμως να βοηθήσει η επαγγελματική κάρτα έναν συγγραφέα; Στην κάρτα του, ένας συγγραφέας, μπορεί να αναγράψει σημαντικά στοιχεία για το βιβλίο του, όπως το σύνδεσμο για την ηλεκτρονική αγορά του, ένα email επικοινωνίας με τους αναγνώστες του, τον προσωπικό του ιστότοπο ή τις διευθύνσεις του στα social media.
Με την εγγύηση της εμπειρίας της επιχείρησης webimage graphics & web design studio, η επαγγελματική σου κάρτα μπορεί να γίνει το σημαντικότερο μέσο για να επικοινωνήσεις άμεσα το έργο σου με τους πιθανούς αναγνώστες σου.

Επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά. Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης