Κατασκευή site, δημιουργία ιστοσελίδας, ιστότοπος συγγραφέα, ιστοσελίδες για βιβλίο.

Η επιχείρηση webimage graphics & web design studio , εξειδικεύεται εδώ και 15 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία στη δημιουργία site (γνωστό ως web design) και το σχεδιασμό ιστοσελίδων επαγγελματικής ποιότητας, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες.
Απευθύνεται στο κοινό εκείνο που αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της προβολής στο διαδίκτυο αλλά και την σπουδαιότητα του μέσου αυτού (προβολή 365 μέρες το χρόνο 24 ώρες την ημέρα, παγκοσμίως) και έχει την διάθεση αλλά και την οικονομική δυνατότητα να υλοποιήσει μια τέτοια προβολή.

Ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα που πρέπει ένας νέος συγγραφέας να έχει υπόψη του είναι και η προώθηση του βιβλίου του, η επαφή του με τους αναγνώστες του και η ενημέρωσή τους. Πολλοί, επιλέγουν τα social media για να προβάλλουν το έργο τους και να το προωθήσουν. Οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι μόνον αυτό αρκεί. Τελικά έχει αποδειχτεί ότι δεν αρκεί. Εκείνο το οποίο προσδίδει κύρος και αξιοπιστία σε μια επιχείρηση ή ένα πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να προβληθεί με τρόπο άρτιο και επαγγελματικό, ήταν και θα παραμείνει για πάντα η κατασκευή ενός λειτουργικού και καλαίσθητου δικτυακού τόπου (website).
Κατά καιρούς, αρκετοί επαγγελματίες επέλεξαν τα social media ως τον αποκλειστικό τρόπο προβολής τους. Με τον καιρό αυτό αποδείχτηκε λάθος. Διότι επένδυσαν σε χρόνο και χρήμα για κάτι το οποίο δεν τους ανήκε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλλαγή πολιτικής του Instagram όσον αφορά τα Likes και την απόκρυψή τους από τις σελίδες του. Αυτό το γεγονός και μόνο, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους απανταχού influencers και είχε ως συνέπεια την απώλεια σημαντικών εσόδων για αυτούς.
Το παράδειγμα αυτό, το οποίο δεν είναι και το μοναδικό, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος όταν κάποιος επιλέγει τα social media ως τον μοναδικό τρόπο προβολής του. Διότι τα δίκτυα αυτά, μπορούν ανά πάσα στιγμή είτε να καταργηθούν είτε να αλλάξουν την πολιτική χρήσης τους και τις λειτουργίες τους. Είναι ένα δωρεάν, πρόσθετο εργαλείο, το οποίο όμως ανήκει σε άλλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο επαγγελματίας δε μπορεί να το ελέγξει ή να διορθώσει τις λειτουργίες του.
Εν αντιθέσει, ένας ιδιόκτητος δικτυακός τόπος, θα έπρεπε να είναι η βασική επιλογή κάθε επαγγελματία. Αρχικά, η κατοχύρωση του ονόματος χώρου (domain name) του ιστότοπου, είναι από μόνη της πολύ σημαντική επιλογή. Ο επαγγελματίας αποκτά το δικό του, μοναδικό όνομα (π.χ ipubnet.com) και αντίστοιχο email (π.χ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα οποία του ανήκουν, τον χαρακτηρίζουν και αποτελούν για εκείνον αυτό που διεθνώς ονομάζεται ως "brand name". Στην περίπτωση δε ενός συγγραφέα, αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού έχει να κάνει με τον επίσημο δικτυακό τόπο του δημιουργού ή του έργου του, π.χ το βιβλίο του. Το περιεχόμενο, οι λειτουργίες και η εμφάνιση ενός τέτοιου site, είναι όλα απόφαση του επαγγελματία και ελέγχονται εξ ολοκλήρου από εκείνον, με τη βοήθεια φυσικά έμπειρων επαγγελματιών του web design.
Αν μάλιστα το επεκτείνουμε περισσότερο, θα διαπιστώσουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για κάποιον που στοχεύει στην αυτοέκδοση του ebook του, η δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας. Σε συνδυασμό με τη χρήση των social media, μπορεί να προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία ποιότητας στους επισκέπτες-αναγνώστες του, προϊδεάζοντάς τους έτσι και για την ποιότητα του βιβλίου του ώστε να το αγοράσουν ή να το συστήσουν σε άλλους. Αυτή η ιστοσελίδα, θα τον κάνει να ξεχωρίσει από όλους τους υπόλοιπους, αρκετούς ούτε καν επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα social media και μάλιστα αρκετές φορές με λάθος τρόπο.

Επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά.