Ο δικτυακός τόπος "ipubnet.com" προστατεύεται με ssl key (σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα) για να είναι οι σελίδες του κρυπτογραφημένες και να προσφέρουν μια ασφαλή περιήγηση στο χρήστη.
Τα στοιχεία σου και οι πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων του ιστότοπού μας, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημά μας ή απλά να τροποποιηθούν. Περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος αποεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email που θα λαμβάνεις από εμάς. Τα μόνα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται είναι το όνομα και το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (email), για την ορθότητα και κυριότητα των οποίων είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος.
Το ipubnet.com διατηρεί αυστηρά και μόνο στη λίστα επαφών του τα στοιχεία αυτά και δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους. Τα στοιχεία παραμένουν στο ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας του ιστότοπου για όσο διάστημα παραμένεις εγγεγραμμένος στη σχετική λίστα και εφόσον δεν έχεις αιτηθεί τη διαγραφή σου από αυτήν (λίστα newsletter). Αποκλειστικός σκοπός της συλλογής αυτών των στοιχείων είναι η επικοινωνία μας και η ενημέρωσή σου για κάθε τι νέο που αφορά τον ιστότοπό μας και πιθανόν να σε ενδιαφέρει. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να αποσταλλούν σε εσένα διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων.
O ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies αποκλειστικά και μόνο για την σωστή λειτουργία των σελίδων του και δεν αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη στις σελίδες μας συλλέγονται για λόγους λειτουργικούς, στατιστικούς και εμφάνισης εξατομικευμένου περιεχομένου.

Αν θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα ή είσαι υποχρεωμένος να στραφείς δικαστικά εναντίον του ‘ipubnet.com’ και της πολιτικής απορρήτου που ακολουθεί, συμφωνείς να μας παρέχεις με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και την αιτία εγγράφως 30 μέρες τουλάχιστον προτού κάνεις οτιδήποτε, προκειμένου, μολονότι μπορεί να μην υποχρεούμαστε, να προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση και να σε αποκαταστήσουν.
Ως διεύθυνση επικοινωνίας ορίζεται το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .