Δημιουργία προωθητικού (promo) video για το έργο σου, trailer video.


Πολλοί επιλέγουν το δημοφιλές κανάλι του YouTube για να προβάλλουν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή κάποιο έργο τους.
Η σωστή παρουσίαση μπορεί να κάνει πολύ δημοφιλές ένα άτομο ή το έργο του. Όλο και περισσότεροι πλέον επιλέγουν τη δημιουργία ενός σύντομου video για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον για το προβαλλόμενο υποκείμενο. Οι εναλλαγές εικόνων και κειμένων σε συνδυασμό με την κατάλληλη μουσική επένδυση, όταν γίνονται με τρόπο εντυπωσιακό, διευκολύνουν την αποτελεσματική προβολή και ανεβάζουν το κύρος του διαφημιζόμενου.
Όλο το υλικό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ιστότοπου τον οποίο επισκέπτεσαι αυτή τη στιγμή, είναι δημιουργία της webimage graphics & web dsign studio.
Και φυσικά και το promo video του βιβλίου μου στην αρχική σελίδα. Αν και εσύ θέλεις να δημιουργήσουμε για εσένα κάτι αντίστοιχο, επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά.
Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης.